Academische cursussen

Naast het zuivere academische onderwijs is een specialisatie in economische deelgebieden van bijzonder belang voor de internationale economie. Het is niet voor elk onderwijs van belang om een bachelor- of masterdiploma te hebben. Het moet echter wel een erkend diploma zijn dat door een externe organisatie wordt erkend. TTE biedt een breed scala aan erkende diploma’s. Deze diploma’s worden gecontroleerd en erkend door de onafhankelijke organisatie International Professional Managers Association (IPMA). Naast de erkende certificaten van TTE ontvangt u ook een internationaal erkend certificaat van IPMA. Wilt u na uw eerste managementopleiding een Master Business Administration opleiding afronden, dan kunt u uw managementopleiding laten erkennen en zo sneller en goedkoper studeren.

Key Facts

Deze diploma’s worden gecontroleerd en erkend door de onafhankelijke organisatie International Professional Managers Association (IPMA). Naast de erkende certificaten van TTE ontvangt u ook een internationaal erkend certificaat van IPMA.

Gekwalificeerde managementopleiding is over het algemeen vereist in elke economische sector. De TTE biedt de volgende opleidingen aan:

CERTIFIED PROFESSIONAL HR-MANAGER (IPMA)
CERTIFIED PROFESSIONAL MARKETING MANAGER (IPMA)
CERTIFIED PROFESSIONAL PROJECT MANAGER (IPMA)
CERTIFIED PROFESSIONAL HEALTH&CARE-MANAGER (IPMA)
CERTIFIED PROFESSIONAL MANAGER TRAVEL & TOURISM (IPMA)
CERTIFIED PROFESSIONAL FINANCE-MANAGER (IPMA)

In principe kan elk bedrijf uit elke sector profiteren van een project-, financiële of HR-manager.

Voor de academische cursussen van TTE is geen speciale voorkennis of vooropleiding vereist. Een mogelijkheid om praktische kennis en eerste professionele ervaringen toe te passen is wenselijk.

De nieuwe richtlijnen binnen het onderwijs stimuleren een optimale aansluiting tussen de opleidingen en de beroepspraktijk. Het lesmateriaal is in lijn met de werkpraktijk en gaat direct naar het doel. Dit houdt bijvoorbeeld in dat er geen onnodig lesmateriaal wordt behandeld. Waar nodig wordt het lesmateriaal ondersteund door aanvullende literatuur en testcases die perfect weergeven hoe de opgedane kennis in de huidige beroepspraktijk wordt toegepast. Dit maakt je opleiding bij TTE levendig en aangenaam.

De totale kosten van een cursus bedragen 1770 €. U kunt het bedrag eenmalig betalen en krijgt 5% korting of betaalt een maandelijks bedrag van 295 € over zes maanden.

Accreditatie en goedkeuring

Pôle Paris Alternance (PPA) is een instelling voor hoger onderwijs van Réseau Grandes Écoles Spécialisées (Réseau GES) en is volledig erkend en gemachtigd door de Franse staat om kwalificaties te verlenen op niveau 1 (Masters) en niveau 2 (Undergraduate).
IPE Management School Paris (IPE) is de International School of Paris Pôle Alternance (PPA) die verantwoordelijk is voor de levering van onze Masters en Undergraduate graden in overzeese locaties binnen de autoriteit zoals toegekend voor PPA.

Onze internationale programma’s met onze internationale partners worden academisch en kwalitatief rechtstreeks door ons beheerd om ervoor te zorgen dat de academische normen en leerdoelen zoals die op internationale locaties worden geleverd, vergelijkbaar zijn en in overeenstemming met onze academische kwaliteitscontrole in Parijs.

Word een top gekwalificeerde manager en behaal een internationaal erkend diploma.

Meer informatie nodig?

Wij sturen u dan verdere informatie per e-mail. Schrijf een korte e-mail met uw naam. U ontvangt binnenkort een gedetailleerde beschrijving van uw programma.