MBA Modules

Een volledige masteropleiding duurt meer dan 24 maanden. Als u nog niet met een volledige opleiding wilt beginnen en eerst met een module wilt beginnen, dan is dat geen probleem. Elke module wordt afgesloten met een examen en u krijgt de bijbehorende ECTS-punten. U verliest geen tijd en kunt uw studies flexibel plannen. Probeer een van onze modules uit en zet de eerste stap naar uw masterdiploma.

Key Facts Modules

Alle modules maken deel uit van de Master of Business Administration opleiding van Total Talent Education. Elke module eindigt met een examen en u ontvangt een erkend certificaat na het succesvol afronden ervan. U verdient 7,5 ECTS per module.

Zoals hierboven aangegeven bestaat de volledige masteropleiding uit acht kernmodules + een afstudeerfase. De MBA-modules kunnen ook afzonderlijk als opleiding worden gevolgd. Dit maakt de MBA-modules uitermate geschikt als u meer kennis op een specialistisch gebied wilt opdoen, of als u op dit moment (nog) niet in staat bent om de volledige MBA-opleiding te volgen. U kunt kiezen uit de volgende modules/specialismen:
– Human Resource Management
– Bedrijfseconomie
– Marketingmanagement
– Onderzoeksmethoden
– Operationeel management
– Strategisch management
– Bedrijfsethiek
– Boekhouding en financiën
Na het succesvol afronden van een van deze acht MBA-modules kunt u er nog steeds voor kiezen om het volledige masterpad te doorlopen. Een MBA-module duurt drie maanden en heeft geen vooropleiding nodig.

Voor de academische opleidingen van de TTE is geen speciale voorkennis vereist. Een mogelijkheid om praktische kennis en eerste beroepservaring toe te passen is wenselijk.

De nieuwe richtlijnen binnen het onderwijs stimuleren een optimale aansluiting tussen de opleidingen en de beroepspraktijk. Het lesmateriaal sluit aan bij de beroepspraktijk en gaat direct naar het doel. Dit houdt bijvoorbeeld in dat er geen onnodig lesmateriaal wordt behandeld. Waar nodig wordt het lesmateriaal ondersteund door aanvullende literatuur en testcases die perfect aansluiten bij de manier waarop de opgedane kennis in de huidige beroepspraktijk wordt toegepast. Dit maakt uw opleiding bij TTE levendig en aangenaam.op

De totale kosten van een cursus bedragen 885 €. U kunt het bedrag eenmalig betalen en 5% korting krijgen of een maandelijks bedrag van 295 € over drie maanden betalen.

Accreditatie en goedkeuring

Pôle Paris Alternance (PPA) is een instelling voor hoger onderwijs van Réseau Grandes Écoles Écoles Spécialisées (Réseau GES) en is volledig erkend en gemachtigd door de Franse staat om kwalificaties van niveau 1 (Masters) en niveau 2 (Undergraduate) te verlenen.
IPE Management School Paris (IPE) is de International School of Paris Pôle Alternance (PPA), die verantwoordelijk is voor de levering van onze Masters en Undergraduate graden in overzeese locaties binnen de autoriteit zoals toegekend voor PPA.
Onze internationale programma’s met onze internationale partners worden rechtstreeks door ons academisch en kwalitatief beheerd om ervoor te zorgen dat de academische normen en leerdoelen zoals die op internationale locaties worden geleverd, vergelijkbaar zijn en in overeenstemming met onze academische kwaliteitscontrole in Parijs. Al onze afgestudeerden in het buitenland krijgen dezelfde kwalificaties en certificaten als onze Franse studenten in Parijs.

Doe nu mee en maak uw eerste stap voor uw managementcarrière.

meer informatie krijgen

Wij sturen u meer informatie per e-mail. Schrijf een korte e-mail met uw naam. U ontvangt binnenkort een gedetailleerde beschrijving van uw programma.